Eettafels

 


Ben je je oude tafel zat of kijk je gewoon uit naar een nieuwe stijlvolle eettafel? Wij creëren samen met u een tafel die perfect past bij uw interieur. Kies zelf het onderstel van de tafel of geef uw stijlwensen aan ons door en laat ons het werk doen. U heeft keuze uit verschillende afmetingen, materialen, dessins en kleuren. Uw tafel is in ruim 250 kleuren te leveren!Renovatie
Bent u toch waarde gaan hechten aan uw tafel en wilt u er eigenlijk nog niet vanaf? Wij kunnen uw oude tafel renoveren en deze weer doen lijken als nieuw met eventueel een totale nieuwe look!


NIEUW!

FENIX NTM is een nanotechnologisch ultra mat materiaal. Door de toegepaste nanotechnologie zijn vingerafdrukken verleden tijd en zijn krassen eenvoudig weg te werken met een spons of de speciale FENIX Cleaning Kit. Het oppervlak is dus zelfherstellend, waterafstotend, hittebestendig én heeft antibacteriële eigenschappen. FENIX NTM is in diverse diktes en uitvoeringen leverbaar, zoals in HPL en Solid massief. 

Het hightech materiaal heeft niet alleen een esthetische kwaliteit, maar is innovatief door haar zachte textuur en unieke eigenschappen. FENIX NTM kent een bijzonder productieproces, waarbij de nieuwste generatie Nano deeltjes en acrylhars worden uitgehard door middel van elektronenstralen. Ook is het materiaal voorzien van een meerlaagse coating. Typerend voor FENIX zijn de ultramatte finish en een aangename soft touch.

Kleuren

Hoewel dit materiaal voortkomt uit de nieuwste technologische ontwikkelingen, zijn de kleuren uit de collecties geïnspireerd op de natuur. Het aardse palet bestaat uit diverse schakeringen van wit, grijs en bruin, en is aangevuld met frisgroen en diepe rood- en blauwtinten.

prev next