Openingstijden & contact opnemen

 
 

Openingstijden

Ook tijdens de Coronacrisis zijn wij gewoon voor u geopend. Wij willen u in deze tijden wel vragen alleen met afspraak langs te komen, zodat wij ons kunnen houden aan de afspraken van het RIVM.

U vindt ons op het volgende adres:
Fits all
Anthonetta Kuijlstraat 51c
3066 GS Rotterdam
Industrieterrein Prinsenland

Wij zijn u graag van dienst op afspraak, die u kunt maken door ons even te bellen.

Daarnaast kunt u zonder afspraak bij ons langskomen iedere woensdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Houdt er dan echter rekening mee dat wij u door drukte helaas niet altijd direct kunnen helpen. Wij adviseren u daarom ons altijd even te bellen of te mailen voor het inplannen van een afspraak, zodat wij er zeker van zijn dat wij alle tijd voor u kunnen nemen.


Heeft u nog twijfels over wat u precies wilt of bent u gewoon benieuwd naar alle mogelijkheden, dan kunt u terecht bij onze interieur adviseurs. Zij kunnen u helpen met het bedenken en het ontwerpen van uw stijl. Zij maken gebruik van moodboards, schetsen en professioneel advies om samen met u tot het beste resultaat te komen.Nieuwsgierig geworden naar wat wij u allemaal te bieden hebben? Breng een bezoekje aan onze showroom en overtuig uzelf van de vele mogelijkheden en het deskundige advies. U kunt ons ook altijd even bellen of mailen voor advies of voor het inplannen van een afspraak.

U kunt ons telefonisch bereiken van maandag tot en met zaterdag van 10:00-17:00 uur.

E-mail: kasten@fits-all.nl
Contactformulier

Neem contact met ons op