Werken bij Fits all

Wie zoekt een leuke baan?

Afwisselend en toch opbouwend, tot een mooi resultaat. 

Wij zoeken een interieurbouwer / meubelmonteur die moderne, degelijk en uniek ontworpen kasten zou willen gaan plaatsen bij onze klanten, waaronder bedrijven en particulieren. Die werknemer zou onder begeleiding binnen een jaar als zelfstandig meubelmonteur de kasten kunnen plaatsen. Jouw zelfstandigheid kan zo gaan groeien, dat je deel kan uit gaan maken van je eigen onderneming als ZZp’er.

Ben jij gedreven, enthousiast en heb je oog voor detail? Houd jij van een energieke aanpak, ben je flexibel en klantgericht, een teamplayer en excelleer je als het gaat om het oplossingsgericht denken en heb je zeker geen 9 tot 5 mentaliteit? Misschien ben jij dan wel de juiste persoon voor deze functie en kan jij ons bedrijf te hulp staan.


Denk jij dit ben ik?

Interesse? Stuur uw CV en motivatie naar admin@fits-all.nl . Heeft u nog vragen naar aanleiding van de vacature, dan kunt u mailen of bellen naar 010-483 86 70 en vragen naar Dhr. H.J. van der Avort.

Voor verdere informatie kunt u een afspraak maken voor een bezoek aan onze showroom zodat wij u goed van dienst kunnen zijn!. Wij zijn te bereiken op 010 483 8670. Geopend op woensdag t/m zaterdag van 10:00 - 17:00.