Werken bij Fits all

 

Afwisselend en toch opbouwend, tot een mooi resultaat. 

Wij zijn op zoek naar een meubelmaker/interieurbouwer die modern, degelijk en uniek ontworpen kasten wil gaan plaatsen bij onze klanten, waaronder bedrijven en particulieren. Onder begeleiding kun je binnen een jaar uitgroeien tot zelfstandig meubelmonteur. Jouw zelfstandigheid kan zo gaan groeien, dat je deel uit kan gaan maken van je eigen onderneming als ZZp’er.

Ben jij gedreven, enthousiast en heb je oog voor detail? Houd jij van een energieke aanpak, ben je flexibel en klantgericht, een teamplayer, excelleer je als het gaat om het oplossingsgericht denken en heb je zeker geen 9 tot 5 mentaliteit? Misschien ben jij dan wel de juiste persoon om ons team te versterken.Wij beloven veel ervaring, mogelijkheid tot ontwikkeling, een vernieuwend bedrijf met leuke collega's en een goed salaris!

Denk jij dit ben ik?

Stuur uw CV en motivatie naar admin@fits-all.nl

 Heeft u nog vragen naar aanleiding van de vacature, dan kunt u mailen/bellen naar admin@fits-all.nl of 010-483 86 70 en vragen naar Dhr. H.J. van der Avort.

Wij zijn op zoek naar een werkvoorbereider interieurbouw. Als werkvoorbereider ga je zelfstandig tekenen, ontwerpen en technisch uitwerken van onze interieurprojecten en stel je offertes op. Jij vormt de schakel tussen de klant en de productie. 

Ben jij creatief, gedreven en heb je oog voor detail? Ben je klantgericht en heb je een grote interesse in de interieurbouw en ontwerpen? Kun jij zowel zelfstandig als in teamverband werken? Misschien ben jij dan wel de juiste persoon om ons team te versterken.