Over ons

 
 
 


Fits all ontwerpt, maakt en installeert maatkasten voor particulieren en bedrijven. Het bedrijf is in 1993 in Dordrecht gestart en verhuisde na tien jaar naar een nieuwe locatie in Barendrecht. Nadat het in Barendrecht uit haar jasje groeide, is Fits all sinds 2017 gevestigd op de huidige locatie in Rotterdam.

In haar bijna 25-jarige bestaan heeft Fits all de nodige ervaring opgebouwd met het ontwerpen, produceren en plaatsen van kasten op maat. Van slaapkamerkasten tot inloopkasten, badkamerkasten en kantoorkasten; het is allemaal mogelijk. Maar u kunt tegenwoordig ook bij ons terecht voor ‘minder gangbare’ producten, zoals trapkasten, kasten onder schuine plafonds en keukens op maat. Ook bieden we veel variatie in materialen, plankdiktes en kleuren. Zo kunnen we de binnen- en buitenkant van de kasten in 250 kleuren uitvoeren!


We richten ons daarbij steeds meer op het maken van 3D-ontwerpen. Op die manier kunnen we u een goed beeld geven van de mogelijkheden en samen een ontwerp maken voor een perfecte kast. Ook zijn we bezig met het verder automatiseren van het productieproces, zodat we - ondanks de groeiende vraag - toch een uitstekende kwaliteit kunnen blijven garanderen.

Bijzonder is bovendien dat we werken met een uniek rastersysteem voor een juiste maatvoering. Hierbij geven kleine puntjes aan de binnenkant van de kast precies aan waar een plank kan worden geplaatst. Geen voorgeboorde gaatjes dus, maar een subtiel hulpmiddel om planken op een juiste en overzichtelijke manier te (ver)plaatsen.


Volg ons ook op Facebook!